Gran Fondo Marmara

Gran Fondo Marmara bisiklet yarışı etkinliği 2016 tarihinde olduğu gibi bu sene de gerçekleşecek olan Gran Fondo Marmara Bisiklet Yarışları, Uzun Etap ( 111 km) ve Kısa Etap ( 53 km) olarak iki kategoride yarışılacaktır. 24 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Viaport Alışveriş Merkezinde başlayacak olup, Bursa, Endülüs Alışveriş Merkezi sonlanacaktır.

Uzun Etap ; 24 Eylül saat 09:00 ‘da  İstanbul Viaport AVM ‘den başlayacak olup, Bursa Endülüs AVM’de sonlanacaktır.

Kısa Etap ; 24 Eylül saat 11:00 ‘da Bursa Orhangazi’den başlayacak olup, Bursa Endülüs AVM’de sonlanacaktır.

Ödül Töreni saat 15:00’ da Bursa Endülüs AVM’de gerçekleşecektir.

Gran Fondo Marmara bisiklet yarışı etkinliğinde yarışmacılar için yarış kitleri 23-24 Eylül tarihlerinde Gran Fondo Marmara Expo alanı İstanbul Viaport AVM ‘de dağıtılıyor olacak. Expo alanında birden fazla bisiklet ile ilgili outdoor firmalar da yer alıp, hem bilgi akışı hem de malzeme alışverişine  hizmet veriyor.

Gran Fondo Marmara bisiklet yarışları 2016 yılında Uzun etap 88 km , Kısa etap 45 km olarak yarışıldı. Toplamda 1240 sporcu katılım göstermiş.  Uzun parkur kategorisinde 405 sporcu, Kısa Parkur kategorisinde ise 404 sporcu finişi geçmeyi başardı. Gran Fondo Marmara bisiklet yarışı organizasyonuna  2016 yılında 30’dan fazla firma sponsor olup bunlardan bir kaçı ise ; Renault, Coca-Cola, Salcano gibi uluslar arası bisiklet camiasında tanınan birçok firma destek olmuştur.

example1-Gran Fondo Marmara 432 X 600