İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 2. Farkın Olsun Proje Yarışması Ödül Gecesi

Spor A.Ş. tarafından düzenle nen ve kurum içerisindeki tüm çalışanların katıldığı Farkın Olsun Proje Yarışması bu yıl ikinci kez gerçekleştirildi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda görkemli bir ödül törenine sahne olan ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın ev sahipliği yaptığı geceye Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ  ve çok sayıda davetli katıldı.

Farklı görev ve unvanlara sahip 294 Spor A.Ş. personeli; Organizasyon, Sosyal Sorumluluk, Yeni Spor Branşı, Pazarlama ve Tanıtım, Spor ve Teknoloji, Sistem Geliştirme olmak üzere altı kategoride toplam 457 proje ile Farkın Olsun Proje Yarışması'nı renklendirdi. 457 proje içinden ön değerlendirmeyi geçen 18 proje finalist olmayı başardı.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve kurum içerisindeki tüm çalışanların katıldığı Farkın Olsun Proje Yarışması'nda 6 kategorinin birincileri  ödüllerini aldı.

Organizasyon kategorisinde , Herkes İçin Spor projesiyle: Önder CANDAR

Sosyal Sorumluluk kategorisinde El Ele Engelleri Aşalım projesiyle: Safiye BEKTAŞ ERENER

Yeni Spor Branşı kategorisinde Erkek Pilates  projesiyle: Emre Toprak ÖZAYDIN

Pazarlama ve Tanıtım Kategorisinde Çocuk Olimpiyatları projesiyle: Hayriye FİLİZ

Spor ve Teknoloji kategorisinde SPOR A.Ş. TV projesiyle: Seda GÜNER

Sistem Geliştirme Kategorisinde Spor A.Ş. Geri Dönüşüm projesiyle: Engin KARATAŞ, Murat YOLDAŞ, Safiye BEKTAŞ

birincilik ödüllerine layık görülen isimler oldular.

Cemal  Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Farkın Olsun Ödül Töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.