SPOR A.Ş. İlkin ÖNKUZU Bölgeler Arası Futbol Turnuvası

SPOR A.Ş. İlkin ÖNKUZU Bölgeler Arası Futbol Turnuvası kapsamında, Avrupa Yakası Cuma günü oynanan maçlarla grup maçları sona ererken, bir üst tura çıkan takımlar ve eşleşmeler de belli oldu.

Çekişmeli mücadelelere sahne olan karşılaşmalar yoğun yağmur altında gerçekleştirilirken Merkez City - 2023 Spor A.Ş. Maçı turnuva da seyirci rekoru kırarak, dişe diş bir mücadeleye sahne oldu.

En iyi 3. kontenjanından Genel Kurmay ve Technical Boys bir üst tura çıkarak sürprize imza attılar. Bir sonraki turda neler yapacakları merakla bekleniyor. Şenol Bayraktar gol krallığında çok gerilerde kaldı ve bu duruma hiç alışık değil.

Gol Krallığında ise kıyasıya rekabet devam ediyor. Hidayet Gücü takımından Kıvanç, geçtiğimiz hafta tahtan inerken bu hafta attığı 12 golle tekrar Gol Krallığında ilk sırayı alırken rakiplerine göz dağı verdi. Murat Öztürk 2.sıraya geriledi ve Kıvanç'a vereceği cevabı taraftarlar merakla beklemektedirler.

Anadolu Yakası'nda ki grup son maçları bu gün oynanacağı için acaba Ragıp bende varım diyebilecek mi?

Geçtiğimiz hafta Aykut İşler savunmadaki performansını ile kalitesini herkese gösterdi.

Milli Takım ve Sesli Çığlık sağlam oyun anlayışlarıyla 2.olarak bir üst tura yükseldiler.

Şampiyonun merakla beklendiği turnuva da gol kralı da bir o kadar merak ediliyor.

Maç Sonuçları  ve Puan Durumu için tıklayınız.

Avrupa Yakası Eşleşmeleri için tıklayınız.

Gol Krallığı tablosu için tıklayınız.

example1-Img 20151021 Wa0048example1-Img 20151021 Wa0040example1-20151021 192106example1-Img 20151021 Wa0046