Spor A.Ş. İlkin ÖNKUZU Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Finallerini Oynayacak Takımlar Belli Oldu

Spor A.Ş. İlkin ÖNKUZU Bölgeler Arazı Futbol Turnuvası kapsamında Avrupa ve Anadolu Yakası'nda oynanan müsabakalar Anadolu ve Avrupa Finallerini oynayacak takımlar belli oldu.

Avrupa Yakasında ;

Sesli Çığlık 1- 9 Genç Adamlar

Daha önceki yorumlarda adım adım finale geliyorlar diye söylediğimiz Genç Adamlar, Avrupa finaline ismini yazdırıyordu. Çünkü bir takım da Murat Öztürk varsa final var, kupa var gerçeğini bir kez daha gösteriyorlardı. Bundesliga'dan gelen transfer tekliflerini kabul etmeyen Murat Öztürk. Genç Adamlar'ı finale uçuruyordu. Bu adam nasıl bir adam hangi takıma gitse final geliyor, kupa geliyor, şampiyonluk geliyor. Murat Öztürk'ü besleyen dinamolar Uğur Boyacı, Salih Erdoğan ve son maçta 4 gol birden atan Sefa Arman takım olma örneğini tüm rakiplerine gösteriyordu. Rakip Takımın oyuncusu Akif Öztürk'ün Uğur Boyacı'ya dışarıdan müdahaleleri olsada Uğur Boyacı takımda üst düzey konsantre ile galibiyete koşuyordu.

Hidayet Gücü: 2-3 :2023 Spor A.Ş.

Erken Final olarak nitelendirilen maçta, adına yakışır bir oyunla kazanan taraf Numan Akkoyun önderliğinde 2023 Spor A.Ş. oluyordu. Çok sert ve çekişmeli geçen mücadelede en az hatayı yapan takım kazanacaktı.İki takımda da maestrolar vardı. Kıvanç, Salih ve Yunus ve takım arkadaşlarının disiplinli oyunu bu sefer galibiyete yetmedi. 2023 Spor A.Ş. her maç golü olan Volkan Gökmen'in zekası, Soner Ömer'in ortada maestroluğu, Burak Gündoğdu'nun bir tank gibi savunması, Akif Öztürk'ün bindirmeleri, Suat Dokuzlardan'ın klas vuruşları ve Burak Özen'in yırtıcı oyunuyla kazanan taraf olmasını biliyordu. Burda özel bir parantezede Mert Ruhi'ye açmak gerekir görev aldığı tüm karşılaşmalarda takımın en arkasında güven duygusunu tüm takım arkadaşlarına yansıtan, onların hatasını rahatlıkla kapatan ve takımını her zaman 1-0 önde başlatan bir kaleci olarak turnuvaya damga vuruyordu. Bu takımda arka planda çok isim var Mustafa Oğuz teknik direktör olarak ilk 7'yi tahtaya yazdığı an soyunma odasına hayat duruyor. Sait Mutlu Karaoğlu gibi muhteşem sol ayak, skoru değiştiren, maça anında katkı sağlayabilecek yeni transfer yedekte bekliyor ve takımın ne kadar zengin bir kadroya sahip olması teknik direktörüde zor durumda bırakıyordu.

Anadolu Yakasında ;

Boğazın Yargıçları 8-4 Çakmaktaş

Lider olarak çıktıkları gruptan, lidere yakışır bir oyunla kazanan taraf Boğazın Yargıçları oluyordu. Maçta ağırlını koyan Ahmet Sarıkaya attığı 4 golle maçın yıldızı olurken Bahadır Karababa ve Kamil Sırtlı attıkları 2'şer gollerle takımın galibiyetinde büyük bir pay sahibi oluyorlardı. Bülent Çebi ve Mehmet Uzun Yargıçları Boğaz'a götürerek bu birleşimi ortaya koymuş ve Boğazın Yargıçları ünvanına yakışan bir oyun sistemiyle Anadolu finalinde bileti alıyorlardı.

SPORAŞK 9-1 Ç.S.K

Turnuvanın ilk gününden beri, zengin iş adamı Rıza Abramovich'in takımı satın almasıyla birlikte dünya yıldızlarını takıma kazandıran tecrübeli başkan, takımdan şampiyonluk bekliyordu. Milyon Euro'ları alan oyuncular başkanlarına layık olabilmek için herşeylerini ortaya koyuyorlardı. Ayrıca Takımın Sportif Direktörü Osman Kazım Önerbay, final öncesi takımı izleyebilmek adına Giresun aktarmalı Madrid uçağıyla maça yetişmeye çalışıyordu. Maça etkili başlayan Sporaşk takımı dünya yıldızları ile rahat bir galibiyet alıyordu. Ragip her maçta attığı gollerle kendini bir kademe ileriye taşıyarak herkes durur Ragıp durmaz sloganını, Hayat Durur Ragıp Durmaz olarak değiştiriyordu.Takım olmayı başaran ve en güzel örneğini gösteren Sporaşk Aykut İşler'in her maçtaki gizli kahramanlığı ile maça damga vuruyor adeta Ragıp'ı kral yapmak için kendiside sağanın her karesine basmadık nokta bırakmıyordu. İrfan Çetin, Selçuk Esmen'in bindirmeleriyle gol şov yapan Sporaşk en geride takımı yönlendiren , takımın cefakar ,vefakar kalecisi Gökhan Buz kalede de buz gibi pozizyonları keserek takıma güven veriyordu. Bildiğiniz gibi top kaleden başlar ve Gökhan,Aykut, Ragıp bermuda üçgeni üç pasla nasıl gol atılır dersi veriyorlardı.

TURNUVA BU SONUÇLARLA BİRLİKTE ;

AVRUPA FİNALİ
Bugün (30.10.2015 Cuma) Genç Adamlar – 2023 Spor A.Ş Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19:00'da oynanacaktır.Tüm çalışanlarımızı Avrupa Finaline bekliyoruz.
ANADOLU FİNALİ
02.11.2015 Pazartesi Boğazın Yargıçları – SPORAŞK Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde saat 19:00'da da oynanacaktır.Tüm çalışanlarımızı Anadolu Finaline bekliyoruz.​

example1-Image